mm&mMood music & motion   
We ervaren stemmingen en worden geprikkeld een eigen verhaal te vertellen. Woorden veranderen in een lied en zelfgemaakte beelden in een film: de clip is geboren! Alles draait om de fun van het zelf beleven: het ervaren van de magie wanneer de werelden van geluid en beeld samenkomen. Tijdens de workshop kijken we naar een filmfragment. We ervaren stemmingen en worden geprikkeld een eigen verhaal te vertellen. Woorden veranderen in een lied en zelfgemaakte beelden in een film: de clip is geboren! Alles draait om de fun van het zelf beleven: het ervaren van de magie wanneer de werelden van geluid en beeld samenkomen.

MM&M is een educatieve filosofie gericht op kleuter en lager onderwijs. Het is een nieuwe manier van leren. Doel is dat mensen hun eigen persoonlijkheid tijdens de vroege jaren van ontwikkeling en die kinderen zijn begiftigd met ‘honderd talen’ waarmee ze hun ideeën kunnen uiten.

filosofie  Kinderen het recht geven hun potentieel te ontwikkelen. De kans geven hun gedachten en ideeën te delen over alles wat het onderwerp voor die dag is.

Doel is dat mensen hun eigen persoonlijkheid tijdens de vroege jaren ontwikkelen en hun ‘honderdtal’ van ideeën tot uiting kunnen komen. Kinderen in staat stellen door te leren en doormiddel van ervaringen van het aanraken, bewegen, te luisteren en te observeren. Kinderen de kans geven, hun creatief, nieuwsgierig en ambieuze verlangens tot uiting te laten komen.

film  Onder deze filosofie maken we films. En kan elk onderwerp aangedragen worden als thema van de school, om mee aan de slag te gaan.

mm&m workshop   DSC_4649   workshop mm&m   humananimation  mm&m workshop

Afspeellijst
Kanaal: